HvorHjertetBanker.jpg

Hvor er Chen? - 2022

Hvor er Chen? skabes i komediens navn, og har uintelligens på menuen. Skrevet med henblik på ren latterlyd, facepalms og forhåbentlig afholdenhed fra det dødsensfarlige stof, hash.
(Forberedende fase (udskudt))

Durum - 2021

Durum er skabt, og har været til Nextfilmfestival, hvor den fik en flot 2. plads til publikumsprisen.  Ét brag af en succes, som aldrig kunne være dét den er, uden instruktør Lasse Gottlieb, et fantastisk crew, og solide skuespillere. 

Thorkils verden - 2020

Det første store, rigtige, og ægte projekt. Kortfilmen reflekterer over samfundet, og grundlaget for det hele er så gråt og trist. Med et stærkt og sejt team til at hjælpe, er denne originale film skabt.

 

Nabo (animation) - 2020

En mand lever alene, men en kvinde flytter ind tæt på. Manden er ikke glad i første omgang, men efter lidt tid bliver de to, gode venner. Det udvikler sig, men ender sørgeligt.

Dælf (animation) - 2020

Min første animation, og taget alt i betragtning et ganske fint projekt. Når man  tegner på en mousepad, og kun har to lydspor at lege med. Det gør processen noget besværlig, men på trods er denne lille snas af en historie, med dens karaktere, og univers skabt.

Alle

Alle (film)projekter, store som små, kan ses her.