Søg
  • Victor Bak

Nu i tiden

Jeg føler med mine hænder, at alt er perfekt. Men, hvordan defineres perfekt? Er det perfekte for dig, det samme som perfekt for mig? Mit svar er nej, mit svar involvere en dybere tanke, for vi kan måske godt blive enige om at et firkantet bord, ikke ville være det samme perfekte med 87 graders vinkler.


Jeg vil i min respons, til selvstillede spørgsmål om perfektionisme, inkluderer min musik som grundlag. Til manges ører er min musik ikke perfekt. Det har ikke været igennem massiv teknisk omvæltning,

til at "perfektionerer" lyden. Min musik er hvad det er til dig, men til mig er det perfekt. Skabt af mig, og tanken er perfekt.


Musikken jeg laver er selvfølgelig langt fra perfekt. I et øjesmed der involverer alle er nok tæt på dårligt, men det er irrelevant til mit liv, da det til mig er perfekt. Kan du finde perfektionen i det du skaber, og bevæger dig med, når du friheden til at gøre hvad du vil, hvorhjertetbanker.Bonus historie (Mug manden) En trist mand går, og mugger. "Ej hvor er alting dårligt" siger han og mugger videre. En anden mand kommer grinende imod ham "Jeg fik det endeligt, haha. End-e-ligt hahahah" manden griner og griner. Han ligger en hånd på den mugne mands skulder. "Endeligt fik jeg den" Den mugne mand vrisser, og vrider sig væk. "Hvad taler du om, og hvorfor er du så glad, er jo kun halvt blå himmel. Hvad har du fået som kan gøre nogen SÅ glad i den her kasse af depression?" Den glade mand tager en blå dims op "Den her" siger den glade mand med fuld indsigt og glæde. Den glade mand løfter den op i solen, og den blå farver lyser op. "Endeligt fik jeg den her. En freaking blå hahaha." Den mugne mand svarer "Og hvad så jeg har 100 røde og 30 grønne 24 gule, og en enkelt grå." "ahhaha Det lyder vildt sejt, men jeg har aldrig haft en blå" Den glade mand løber videre ned ad vejen grinene.


Den mugne mand fnyser "og hvad så om han har fået en blå" Manden mugger videre ned af vejen, og ser intet andet end rødt. Røde biler, røde postkasser, røde skilte, og folk i rødt spise rødbeder, og drikke hindbærbrus.


Mugmand kigger op "hvorfor fanden i helvede er alting rødt." Men så der, lige pludsleligt, ud af den blå luft, ligger en blå dims ude på vejen. Den mugne mand smiler helt vildt "End-e-ligt. Manden er glad, og griner. Han skynder sig ud på vejen og samler dimsen op, og vender den om. Dimsen er rød på bagsiden. Han kigger op "for helvede", og bliver kørt ned. Den glade mand med sin blå dims, kører over ham i en blå sportsvogn.1 visning0 kommentarer