Søg

Musik

Opdateret: 12. feb.

Toner giver mig lov, i en fri forstand. Jeg kan fejle, og har det godt med det. Ingen perfektionisme, kun glæde. Da vejen fra intet til helhed, er der jeg finder lykke, passer min minimalistiske musik perfekt til mig.


B-læst, blæst eller blæst

Min musik, og lyrik er hvad det er. Udelukkende modelleret på baggrund af frihedsfølelse i tanker, og skabelse. Disse 3 er mine personlige favoritter, af dem som er indspillet.

Personlige favoritter StatusKristner - RMK ishØh fisk

"Jeg købte brugt udstyr efter en depression, og computerspils-misbrug." Det er sandt at sige at kvaliteten er rusten, og statisk. At jeg måske slet ikke burde synge, og hvad er det for nogen weird tekster, men når alt kommer til alt, er potten min.


Hvad med nu?

​På nuværende tidspunkt skrives der kun lyrik, og melodier, der indspilles ikke. Af stærke hits er Meloni, luft under vingerne, og O vi ku er bare nogen af de tekster der på kreativitetens forunderlige sti er designet. - Møder du mig på din vej, så spørg endelig om jeg giver en sang, det kan være du er heldig.


"Det bedste ved skabelsen af et musikstykke, er når alle komponenterne begynder at give en sammenhængende mening. Fra beat, til bas, til sang, til lyrik"


(Leder efter band, da jeg har to nye danske hit på repertoiret)

4 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle