Søg
  • Victor Bak

Magi der findes

Vi har set magi på film, så vi forstår at magi, er sprudlende blå ild, og folk der kastes igennem luften af usynlige kræfter, men det er så langt fra virkelighedens magi, som noget kan blive. Og det er selvfølgelig med henblik på at du aldrig kommer til at forstå magien. MEN det er ikke helt ved siden af.

Den magiske trylledrik der skal gøre en eller anden forelsket.Lad os tage et eksempel. Et æble.

Jeg har plukket et æble direkte fra et æbletræ. Jeg spiser det, og smider det ind i en busk, hvor det rådner, og forsvinder/bliver til jord. Den bagvendte historie for det æble involverer 'kun' mig.

Selvsamme æble, som er smidt, bliver nu samlet op af en ondskabsfuld person, med onde tanker, og onde hensigter. Vedkommende samler mit æbleskrog fra busken op, og spiser det inden det bliver til jord. - Nu er jeg i æblets historie forbundet med vedkommende. Om jeg vil det eller ej, vil jeg blive mærket af personens tanker, og energi (i det her tilfælde ondt).


Jeg har mødt folk der besidder viden omkring denne magi. Den er blevet brugt imod mig, da jeg har bevæget mig på stier, der ikke er ment til mig, og slet ikke i vores tid. Det er nemlig meningen at alt hvad du skal røre, og alt du skal have fingrene i, skal have en historie sammen med en maskine. Hvad enten du vil det eller ej, så er din historie i den omvendte verden tilkoblet en maskine.

Æbler bliver jo i dag samlet og smidt igennem en maskine der renser, ryster og sortere dem - Ergo går æblets historie igennem en maskine. Det samme gælder alt du køber for penge. Tænk over det, se det, vær bevidst.


Det var selvfølgelig ikke meningen at en som jeg skulle opdage dette, og endda slet ikke sætte mig på tværs, men lynhurtigt vil man indse at maskiner/robotter allerede har overtaget på jorden.

Jeg bygger en magisk stav.

Det er ikke fordi man 'bygger' en magisk stav. Den blev magisk, og jeg fandt først ud af magien den indeholder senere hen.


Staven er en gren fra et piletræ. Den er knækket, og ikke savet over, for en sav bygges af en maskine, og ville dermed involverer en robot i historien. Barken pillede jeg af grenen, og flettede til snor, som jeg bandt, som håndtag. Med en flintesten, fundet på en strand skar jeg symboler ind i grenen. Disse symboler blev lavet mens jeg tænkte gode, og allervigtigst ærlige tanker. Øverst på grenen er der fjer. Fjer fundet på min vej. Ikke fordi jeg tænkte, nu skal jeg bruge fjer. Hver fjer lå på min vej, lige foran mine fødder, for de var ment til mig.

Af rødder flettede jeg mere snor, som jeg bandt fjerene med, og sammen med en sten med 2 huller, en dråbe af mit blod, og flere dage af min tid havde jeg nu en magisk stav.


Hvordan ved jeg den er magisk?


En mand prøvede at fratage mig min magiske magt.

Jeg er stor i min sjæl, og du har måske selv haft følelsen. Dage hvor du føler dig 'større' end andre. Måske er det lettere at forstå hvis vi vender den om og siger der er dage du har følt dig 'mindre' end andre. Ikke at det er magi, men det er energien du har at gøre godt med.

Ovennævnte mand, som kalder sig selv Padre, og virkede harmløs lader jeg overnatte i mit hjem.

"hvis du vil kan jeg godt brænde den for dig" - Han ville gerne brænde min stav. Der fandt jeg selvfølgelig ud af hvad hans virkelige formål var, og jeg begynder at lege i tankernes regi, for at se hvor mægtig manden er. "Det er helt op til dig... Men jeg kan godt brænde din stav" bliver han ved.


For at vende tilbage til det med at føle sig stor og lille. -På vej ud af min lejlighed laver Padre en bevægelse, som jeg ligger mærke til med det samme. ikke pga bevægelsen, men fordi jeg med det samme kunne mærke hvordan jeg blev 'mindre'. Hver gang han lavede bevægelsen, kom følelsen. Jeg rejser mig op, og følelsen bliver med det samme afbrudt. Var det fordi han stoppede? var det fordi jeg blev bevidst om hvad han lavede? Jeg ved det ikke, for det var aldrig meningen at jeg skulle finde ud af magien.

Spejl - en reflektion i meget gamle dage, har været en sjælden ting, men idag er det over alt. Du kan påvirke dig selv igennem tid, og sted. fremtid, og fortid, hvis du ved hvordan - alt sammen med et spejl. De rigeste, og mest


magtfulde i vores samfund, og på jorden ved præcist hvad det handler om, for det bliver de lært fra barnsben. Os andre lærer om Hitler, og at 2+2 = 4.


En samtale fra fortiden.

Jeg taler med en gruppe unge, og hygger mig. prøver at ligge tankerne om magi på hylden for en stund, for det er hårdt psykisk at bevæge sig i.

En af drengene begynder at stable mælkekasser, som han efterfølgende sparker ned. Det larmer, og der er energi i sparket. Jeg tænker ikke andet end at han har lettere voldlige tendenser, og det er først flere timer efter, at jeg bliver klar over hvad han lavede.

Timer efter, jeg er ked af det, for der er ikke nogen at tale med, og især ikke om magi, da alle tror det er noget på film, og i bøger.


Jeg går en tur, og står et stykke væk, fra hvor jeg havde samtalen, og mødet med drengene. Ud af intet er det som om jeg med mine tanker taler til den ene af drengene, og spørger ind til magien. 'Bank' et skilt bag mig bliver af vinden skubbet så det siger en høj lyd. Jeg tænker lettere ubevidst men stadig med bevidstheden om magi "er det en form for svar?" 'Bank' igen rykker vinden til skiltet som siger en lyd, og med det samme slår det mig at det er præcis samme lyd, som da han sparkede til kasserne. Skiltet 'banker' lige så mange gange som drengen sparkede til kasserne.


Øjenkontakt

Vær bevidst om øjenkontakt, vær bevidst når du i fremtiden får en spontan tanke, samtidig med at du 'husker' en øjenkontakt med nogen, og sæt så 2 og 2 sammen.


Hvorfor ville hende pigen ikke se dig i øjnene da du talte med hende. 3 dage senere sidder du måske og onanere, og pludseligt har du tanken om pigen - Havde i haft øjenkontakt havde i delt øjeblikket, men hvem deler et øjeblik med en wanker?


Det er let at 'lege' med, og når du bliver bevidst om virkeligheden af magi, så vil du hurtigt indse hvor mange der ved det, og hvordan det skal holdes hemmeligt. Måske formår du endda at finde ud af for hvem det skal holdes hemmeligt.


Jeg ved godt at det virker som vrangforestillinger, men samfundet, og psykiatrien er bygget op således at ser du dette, og ytrer dig, så ender du på medicin, og i givet fald, psykiatrisk lukket afsnit på Ballerup. Uden anden forklaring end "du tror på tankens kraft, og du er på vej imod en psykisk sygdom" Simpelthen fordi du fra middel eller under-klassen IKKE må vide hvordan magi virker.

2 visninger0 kommentarer