Søg

Durum

Opdateret: 30. jan.

I samarbejde med Lasse Gottlieb, er vi kastet ud i Projekt Durum. Heldigvis gør det sunde samarbejde, at bjerget føles som en bakke.


Efter perfekt forberedelse, en god Fiat, og Lasses fantastiske køreregenskaber, fik vi styr på de sidste klargørelser inden vi skulle skyde Durum. Aftalerne i hus, og weekenden kunne komme an.

Durum skydes, og perfektionismen har intet loft. Alle stryger derudaf, med ambitiøs motivering, på en herlig og solskinsrig dag, i Hellerup.


Maksofilm ligger udstyr til filmene. Udover Kamera, Lys, og lydudstyr.


Perfekt præstation, og effektiv fremføring.


Det er arbejde der endnu ikke er færdigt. Vi har en stolt, postproduktion i vente. Uslebne diamanter, der skal slibes. Vi ved intet andet end at diamanterne er store, og de er skabt hvorhjertetbanker.


Nextfilmfestival 2021 Durum har fået en flot 2. plads i publikumspris til Nextfilmfestival, og det er vi totalt stolte af. Derudover vil der d. 29/-2022 kl. 14-15 være en visning af Durum på Jægersborg bibliotek, hvor det inkluderes at Instruktør Lasse Gottlieb, og Manusforfatter Victor Bak vil introducerer filmen, samt tale lidt om at lave en kortfilm på absolut intet budget. Der er muligvis popkorn, og sodavand til arrangementet.
Præmiere i Jægersborg

Selvom præmieren på Durum blev afholdt på et lille bibliotek, så var det en bragende succes. Alle tyve pladser blev besat af rumper, popkornene var lækre, og sodavanden satte prikken over

i'et. Durum blev modtaget med klapsalve, fremragende spørgsmål og månedens bedste energi. Lasse og Victor fremlagde i stærk stil, hvordan det var at lave kortfilm, på intet budget.


Tak til publikum, for støtte og god energi!


Anmeldelser

Anmeldelserne strømmer ind, og det er ikke i den lave ende! ⭐⭐⭐⭐⭐ - Annette

⭐⭐⭐⭐ - Edith

⭐⭐⭐⭐⭐ - Anders

⭐⭐⭐⭐ - Lise


"Sjov og god måde at illustrere et af samfundets mange tabuer omkring misbrug. Filmen manglede måske en indledende sekvens."


"Durum gav stof til eftertanke."Sexet Durum

Af, Tobias Enevoldsen.
34 visninger0 kommentarer