Søg

Hvor er Chen?

Opdateret: 11. feb.

Hvor er Chen er i sin forberedende fase - Aftaler, rekvisitter, kontrakter og færdigskrivelse af manus, er det som står på dagsordenen. Ca. 91.54% af vores materialer er genbrug!

Victor Bak er på som manuskriptforfatter, producer, og instruktør.

Daniel Laumann Fordsmand er på som producer, og klipper&Grader.


Endnu en succes skal til at skabes.


Hashrumsmaskinen

Hvordan sådan én ser ud er der ingen der ved, andet end forfatter Victor Bak, men det helt i orden da det også er ham som bygger den. "Materialer fra genbrugsstationer, og det som man finder på sin vej, blandet med Arduino, støvsugerslanger og et par gips-plader, og så er den hjemme" Udtaler Victor, til ham selv.

Maskinen er ved sin fødsels ende, ja jeg gisner om udfaldet, skulle den faktisk fødes.
Fra aftalen med en genbrugsstation, til at slæbe 80kg remedier, til sammensætning viste der sig pludseligt en kreativ vej.


Der er klippet, malet, udformet og ikke mindst brugt den kreative del af sjælen, for at kunne skabe dette monster af en maskine.Under opstillingen, og arrangementet af diverse komponenter, skete der kreative tiltag, som har haft virkning på selveste manuskriptet. Det du ser nedenfor er dog ikke det endelige værk. Du kan se en opstartsprøve på hashrumsmaskinen her


Rekvisitter

Der sammensættes stadig anordninger til den store hashrumsmaskine, men værket har efterhånden fået sin endelige form.

Det manglende element, af lysdioder bliver en sand fryd til øjet.


Men elektronikken i sin fulde kraft hemmeligholdes! Det er på trods af hungeren efter at vise styrken, og kreativiteten bag maskinen. Og kan først ses af mangfoldigheden, når premieren fremtræder. Vent spændte!


Udover at designe hashrumsmaskinen, bliver der også rullet joints i massevis, lavet poser med hash, og poser med pot. Scenerne er ved at tage til, og ligner snart Chens lejlighed, som den skal stå, vi mangler blot lidt navneskilt, og forhåbentligt en stripper.Crew & Cast

Der søges på givende tidspunkt et crew der bag ved kulissen, skal hjælpe til med skabelsen af Hvor er Chen? Det er en benhård proces, da det ikke er hvem som helst der kan påtage sig opgaven, skal de rette effekter kunne tiltræde.


Cast er roligt i gang sat, og bliver en anderledes tilgang en man i filmbranchen kunne tænke sig. Om det vil virke ved vi kun når produktet er endeligt, når smil, og latter vil runge i salene, eller når de tunge trin af kritikkere der forlader lærredet høres i vores sarte øresjæle.


I ærlighed, kærlighed, og fantastisk herlighed.

(opdateres løbende)


35 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle