Søg
  • Victor Bak

Fugleguden

Opdateret: feb. 8

Staven omtalt i andre indslag, er tilsyneladende kun én del af et komplet magisk sæt. Jeg ved der mangler dele endnu, men jeg har fundet overdelen, armbåndet, og kronen.

"Det er den sværeste beslutning jeg har skulle tage. Spørgsmålet er enten eller, men i en gigantisk forstand.


En afgørende bevidst handling, til jordkloden, til mig selv, og til naturen. Kan jeg leve op til magten, og til kræfterne der ligger bag? Kan jeg leve op til ansvaret? Mit liv må ikke vige afhængig af robotter. Alt levende, skal være først. Frihed skal være til. Tid findes ikke, og planlægning er blot endnu et ord.


Jeg ved jeg mangler en finger-ring lavet i træ, med en symbolsk indgravering. Jeg ved den findes, men jeg har ikke fundet den, og skilt den ad. Jeg glæder mig til friheden.


Lavet af helligehed, og uden om vejen til en robot, som en af de eneste genstande på jorden i 2020, der bringer sådan en kræft, ligger jeg og dvæler mellem Frihedens vej, eller robottens.


Edit:

Ringen, og underdelen er fundet, og sættet er komplet, mén stadig sidder jeg fanget. Min vilje er svag.

Evnen til at tage ud i en skov i minus-grader, kun med en sovepose, lidt vand, og brød, og sættet. Jeg kæmper mod mig selv, eller gør jeg?


Jeg føler mig andgrebet sjæleligt, og ved jeg er blevet frarøvet en af mine energier. Kan jeg gøre noget? Kun tilgive, men det er lettere sagt en gjort. Skal jeg advare andre imod denne sjæle-stjæler, eller skaber det mere splid end godt? Dagen skal nok komme, eller om det er en aften ved jeg ikke, men friheden skal ske. Til mig selv af mig selv, og så resten af kloden måske kan blive reddet.4 visninger0 kommentarer