Søg
  • Victor Bak

Fugleguden

Staven omtalt i andre indslag, er tilsyneladende kun én del af et komplet magisk sæt. Jeg ved der mangler dele endnu, men jeg har fundet overdelen, armbåndet, og kronen.

"Det er den sværeste beslutning jeg har skulle tage. Spørgsmålet er enten eller, men i en gigantisk forstand.


En afgørende bevidst handling, til jordkloden, til mig selv, og til naturen. Kan jeg leve op til magten, og til kræfterne der ligger bag? Kan jeg leve op til ansvaret? Mit liv må ikke vige afhængig af robotter. Alt levende, skal være først. Frihed skal være til. Tid findes ikke, og planlægning er blot endnu et ord.


Jeg ved jeg mangler en finger-ring lavet i træ, med en symbolsk indgravering. Jeg ved den findes, men jeg har ikke fundet den, og skilt den ad. Jeg glæder mig til friheden.

Der mangler også en underdel, bestående af to dele. Et dække til skridtet, da robotter indespærre det fri, og fjer til at styrke lysken. De hellige papirer medfører en eftertanke til ordene, og symbolerne skrevet her på. Papiret er givet af et skrøbeligt birketræ. Et sidste råb om hjælp. Fjeren bestående af grønlige, og blålige farver kommer fra en af områdets helligste fugle, og farven kommer fra blod. et vig fra perfektionen.


Lavet af helligehed, og uden om vejen til en robot, som en af de eneste genstande på jorden i 2020, der bringer sådan en kræft, ligger jeg og dvæler mellem Frihedens vej, eller robottens.0 visninger

Brugt med varige mén

Hvorhjertetbanker sætter sjæl

Rank i sind, og tilgivelsens tro

Det altid det første, og der jeg vil bo