Søg
  • Victor Bak

Den omvendte verden

Tænker du over livet baglæns? Nok ikke, men det er kvalitetstanker, du ikke bliver guidet til. "Livet skal leves forlæns, mens forstås baglæns". Du kender sikkert til de ord, og ved i dig selv hvad de betyder, men hvis du ved det betyder det samme som jeg engang vidste, så ved du forkert.

En søgen på noget der er større. En mening, faldt jeg over navnet(Edward Alexander Crowley) Aleister Crowley. Interessant læsning, men hvad vigtigere er sandheden bag.

Jeg vælger ikke at skrive om Hr. Crowley, men derimod tage udgangspunkt i mit eget liv.

Simple begivenheder, som at spise, et toilet besøg, og onani. Der ligger en usynlig kontrol bag, som for det blotte øje, ikke er til at se, men for den med viden, ligger ganske klart.


Spiser det sidste af kyllingelåret. Det smager godt, og pommes fritterne, og bernaisen er heller ikke værst. Jeg slår en bøvs, efter min tår Cola, og griber remoten. Efter en halvtime med meningsløs vold, kan jeg mærke noget der trykker. ud på toilettet bliver jeg ½Kilo lettere, og smiler selvtilfreds til mit spejlbillede da jeg vasker hænder.

Tilbage i sofaen, i den mørke stue, flakker det blålige lys fra Tv'et. jeg sidder og bliver tændt. Action filmen introducere hende der skal reddes, og hun skal reddes af god grund. Pornhub, kan hjælpe på den tvivlsomme fantasi.

Ti minutter senere, og med sæd på hænderne, henter jeg skamløst noget toiletpapir, og tørre mig af.


I den bagvendte verden, er det vigtigt at huske, at historien fortsætter, selvom vi ikke er indblandet længere. Ude i det fjerne kloak system bliver et toiletpapir formet. Jeg går ud på toilettet, og trykker på udtræk, men toilettet suger ikke, det spytter. Toiletpapir ligger nu i kummen. Jeg stikker min hånd indover, og papiret flyver fra vandet, og op i min hånd, hvor papiret bliver tørt så snart det forlader vandet. Papiret har sæd på, og jeg går ind til min computer, i en spasme suges sæden ind i min pik. Efter ti minutter, stopper jeg, og starter med at se TV.

Jeg henter en tallerken fra køkkenet, med madrester på. Jeg holder tallerkenen indover min skraldespand, og stykker af kylling, lidt bearnaise, og pommes fritter flyver op på tallerkenen.

Jeg går ud i stuen, og sætter mig. Jeg begynder langsomt at tygge, og gylpe mad op i min mund, som når jeg tygger bliver samlet. Jeg sætter stykkerne sammen med mit bestik. Da jeg har bygget maden, går jeg ud i køkkenet. Kyllingen ligger jeg i ovnen til den bliver fersk, og kartofler koges til de er rå.


Historien til det jeg involverer mig, forbinder mig. Kyllingen ligger jeg i i en plastik bakke, og sætter plastik rundt om. To dage senere går jeg ned i netto med den, og får penge for at gå ind og ligge tingene.


Den bagvendte historie, kan gøre dig opmærksom på hvem du forbinder dig med, og hvad du forbinder dig med.

Du vil se at nogen udnytter dig, i det bagvendte øjesmed, og måske endda begrænser, og forhindrer dig. Det er også igennem den bagvendte historie, og forståelse, at du kan ende med totalt forståelse, og kontrol over dit eget liv, fortid, fremtid, og nutid.


Den ærlige vej.

Sover du i din hule bygget af grene du har fundet på jorden, er historien ren. Du finder en svamp, som du brækker af, og spiser, hvor du i en omvendt verden bygger en svamp, og sætter. Du vil finde ud af du er herre over livet på det du spiser, og slår ihjel. Og om det er en flue, harer eller ko. Du giver livet.


Køber du kød i supermarkedet, vil du i en bagvendt forståelse, blive inkluderet i mange andre personers historie. Forbundet gennem uvidenhed, men stadig forbundet. Forbundet til en historie, hvor et dyr står bag tremmer et helt liv. Er dem du forbindes med gode eller onde?


Hvor mange ting har du eller gør du, som i den bagvendte verden ikke inkluderer en fabrik/robot?


Vi lever i en fremtid baseret på magisk ondskab. AI udnytter det til fulde drag, og kloden går i stykker på baggrund.


DU går i stykker på baggrund.
Det kræver dagligt arbejde, at ødelægge kloden. Det kræver intet, at opretholde den.Den bagvendte verden.

1 visning0 kommentarer