Søg
  • Victor Bak

Corona & Kontrol

Før jeg begiver mig ud i at fortælle dig at Corona/Covid-19 ikke findes, og du sidder og ryster på hovedet, samtidig med at du tænker "hvor freak er sølvpapirshatten, så lad mig understrege at jeg godt ved hvor eventyrligt det lyder.


Jeg har igennem mit sølle liv, haft adskillige depressioner, uden at blive diagnosticeret. En af gangene var min tanke, gennem flere dage "Jeg vil gerne bare dø, mit liv er ligegyldigt". Jeg får en rød streg op ad venstre arm, og har fået betændelse i blodet. Det er dødeligt, og skulle have medicin for at overleve.

Det samme er sket 2 yderligere gange, under helt samme vilkår, med helt samme effekt. Tanker om at jeg vil dø, få dage efter, en rød streg op ad venstre arm.Som én der tror afsindig meget på tankens kraft (også selvom man bliver spærret inde på den lukkede for at tro på det(hvertfald her i Danmark)), vidste jeg et eller andet sted godt at det var selvforskyldt.


Jeg ændrede mine tanker, og har ikke været syg en eneste dag siden. Det skal siges at jeg stort set aldrig er syg, ikke engang snottet og lign.


Nu kommer Corona frem i medierne, og jeg som er fattig og har røget cigaretskoder+jointskoder fra jorden, og askebægere af bliver nødt til at forholde mig kritisk. For jeg er ikke syg, eller har haft noget der minder om.


Til mig ligner Covid-19 ét stort medie/politisk stunt, og hvis man som jeg ved at tankens magter er mægtige, så ved man at én der er sart i troen, sagtens kan gå hen og blive syg, kun på baggrund af sine tanker.


Dødeligheden er så minimal at det er skamfuldt at se på de løsninger politikere frembringer. Mundbind, plastikhandsker - flere ting der kan forurene kloden, og flere ting 'nogen' kan tjene penge på.


"mundbind er billige, man skal selv købe dem" - siger en ældre dame på Facebook. Jeg sidder så og tænker "Jamen jeg har ingen penge, så hvad så?" - Er det O.K for mig at tænke "Jeg er frisk og har helbredet med mig, lad dem der er svage smittes, og lad os spare penge i det lange løb." men nej, det er en psykotisk tankegang, eller er det?


Mundbind er et lovkrav, i offentlig transport "det er klart", måske... Måske det ville være klart, hvis det også var påbudt på alle andre forsamlingssteder, men det er det ikke.


Corona er et fiktivt medie stunt, det findes ikke, og det bliver brugt til at distancerer os mere fra hinanden, end vi allerede er. Jeg vil personligt opfordrer alle til ikke at bære mundbind, og give fingeren til dem der giver jer onde øjne. I mine øjne ender Corona/Covid-19 med at blive brugt til politiske regler, som på baggrund af frygt, vil ende med at blive indført. Helt 100% uden eftertanke.

Husk at tænke selv, husk at strukturen vi lever under har været igangsat i 7000år, og det er meningen at du skal leve i frygt, leve for penge, lystrer som en hund, og aldrig stille spørgsmål.


Corona - Testen, så statsledere kan se præcist hvor dygtige fårene er til at løbe i den retning de skal.

3 visninger0 kommentarer