Sukkerhøne

En søns længe ventede frigørelse fra sin mor. Overnaturlige krafter, og ondskab.

Horror

Mødet

En dramatisk, og episk beskrivelse af frygten for det uvisse, men glæden ved at overkommer.  Følg Tage i hans møde med Jon.

Sci-fi, Drama

Hvide mus

En fiktiv fortælling af de første mennesker på jorden.

Sci-fi, Horror

Anti klode

Et forbruger par, som bor ude i ødemarken, oplever grundlaget for deres eksistens.

Sci-fi, Comedy

 
 

Sukkerhøne. Horror

Eiwin besøger sin mor. Tilsyneladende er det efter mange år, men moderen udviser stadig stor kærlig til Eiwin.

Det viser sig at Eiwin har en plan med hele besøget, og at Eiwins mor egentlig ikke er den søde, rare, og dejlige moder, hun altid har udgivet sig for. Eiwin er dog heller ikke helt den samme, og overnaturlige kræfter sættes ind.

 

Hvide mus. Sci-fi, Horror

En afrikansk lille stamme på fire. To brødre, et barn, og en gravid sidder primitivt, og hygger ved et bål. De afrikanske stamme folk bliver om aftenen hevet ud af deres lille stråhytte, og bliver grusomt testet af ujordiske væsener.

Anti klode. Sci-fi, Comedy

Lone, og Patrick er et forbruger par, der nyder livet i deres afsides hus. Huset er fyldt til renden med ting bestilt fra det herlige internet. Det sidste nye er Patricks fjernstyrede flyvendetallerken. Glædeligt skal du afprøves, og både Lone, og Patrick er spændte. Uheldigvis tager aftenen en drejning, og tvunget bliver Lone og Patrick til at opleve hvad de i virkeligheden er.

 

Mødet. Sci-fi, Drama

Tage en ung, og slidt mand står og taler med sig selv ved en togstation. Under en bro, står Tage og ryger en cigaret. Her møder han Jon en nydelig ung fyr. Stemningen er kærlig, men forsigtig fra dem begge. Jon går sin vej, men Tage ender med at løbe efter Jon, og de to tager hjem til Jons lejlighed, hvor Tage oplever at der findes mere mellem himmel og jord.

Brugt med varige mén

Hvorhjertetbanker sætter sjæl

Rank i sind, og tilgivelsens tro

Det altid det første, og der jeg vil bo